Formació a l'Estudi

Oferim varies disciplines de dansa, des de la iniciació a la dansa per als més petits, Dansa Clàssica per a totes les edats, Jazz, Hip Hop i Dansa Contemporània entre d'altres modalitats. Els horaris de les classes són en funció de les edats de cada grup i nivell. Impartim classes per a nens i nenes des dels 4 anys fins a l'edat adulta.

Novetats curs 2021-2022

- PBT (Progressing Ballet Technique), un programa innovador d’acondicionament i enfortiment del cos amb tècniques del ballet com la col·locació i l’equilibri.
HORARI: Dimarts de 20h a 21h.

- Novetat Classes de jazz per a dos grups d’edat.
Jazz de 6 a 8 anys jazz per a les més petites
HORARI: Dimarts de 18:30h a 19:30h.
Jazz de 9 a 11 anys
HORARI: Dijous de 18:30h a 19:30h.

- Gimnàstica correctiva dirigida, una disciplina que ajuda a la correcció del cos a traves del moviment. Està enfocada per a gent a partir dels 60 anys que vulguin millorar la coordinació i el moviment.
HORARI: Dimarts al matí d’11:00h a 12:00h.

 

Iniciació a la Dansa · Infantil

Per als més petits , a partir dels 4 anys i fins els 12 anys, treballem la psicomotricitat, la coordinació i l'expressió corporal. A partir del joc es treballa el ritme i l'educació musical per introduir-se al món de la dansa.

Iniciació a la Dansa · Adults

Sempre has volgut fer Ballet i no ho vas fer quan eres petita o petit? Impartim classes especialment orientades a adults que, no van poder iniciar-se en el seu moment i volen fer-ho ara.

Dansa Clàssica

La dansa clàssica, com a base de totes les modalitats de la dansa, ens aporta la tècnica necessària per a la col·locació, l'elegància i l'elasticitat a més de la disciplina, tant en l'àmbit físic com mental. A l'escola impartim el clàssic en diferents nivells, organitzant les classes segons l'edat de l'alumnat.

Jazz

Aquesta modalitat té els seus orígens en les danses de diferents tribus africanes, i ha anat evolucionant en diferents estils musicals. Les classes de jazz consten d'exercicis d'escalfament que finalitzen amb passos coreogràficament coordinats que s'adapten a cada estil musical.

Hip-hop

Estil urbà que té els seus orígens en la cultura dels barris de Nova York. Es caracteritza per la contracció i la relaxació de la musculatura, la ràpida coordinació i la connexió amb la música.

Dansa Contemporània

Tècnica sobre la respiració, la relaxació i la lliure expressió. Es treballen els contrapesos, els equilibris i com a factor important la gravetat.

Ioga per a adults

Interpretació i Teatre Musical

Per a més informació sobre els nostres horaris i inscripcions, contacteu-nos!